Free Joomla Template by HostMonster Reviews

Halv 7 Hos Dig

BOR DU I KRONOBERG? VILL DU LÅNA HEM EN GLASUTSTÄLLNING? NU SÖKER VI HEM TILL VÅRENS TURNERANDE KONSTUTSTÄLLNING!

Vernissage Halv 7 Hos Dig! är ett konstprojekt där du har möjlighet att låna hem en rykande färsk glasutställning specifikt framtagen för att kunna visas i hemmamiljö. Utställningen levereras och installeras hos dig och består av både skulpturala verk, mindre installationer och konstnärliga bruksobjekt. Under en dryg vecka får du bruka och njuta av konstverken innan den flyttas vidare till ett nytt hem.

Glaskonstnär Markus Emilsson är upphovsperson till projektet och tillsammans med inbjudna gästartister har han skapat föremålen i utställningen. När verken är på plats hos dig ansvarar du för att ordna en vernissage där du bjuder in vänner, bekanta, grannar och andra som du vill ska få dela öppningen av Vernissage, Halv 7 Hos Dig! Vid invigningen närvarar konstnär och en av gästartisterna som skapat utställningen. Datum för vernissage bestäms gemensamt men tiden är alltid Halv 7.

Under mars och april kommer utställningen turnera i Kronoberg och det beräknas bli cirka fem hembesök. Vi hoppas få möta olika människor och hem på varierande platser i länet så tveka inte på att höra av dig med frågor och att anmäla ditt intresse

 

Ansökningsperioden löper till 6.e februari så hör av dig redan idag.

För mer info se www.halv7hosdig.com
Intresseanmälan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bästa Hälsningar Markus Emilsson

INSTAGRAM